Welcome Guest!!!

Thank you for visiting the GM Kappa Performance Forum. This forum is the only performance oriented forum for all GM Kappa Platform Enthusiasts.  We hope you will join and share your experiences.  Becoming a member is FREE! If you want to advertise on this forum, email KappaPerformance at yahoo.com.


Registration required to view the forum attachments. Below is a sample of the current top 25 topics.
Supporting Membership has many advantages.


More information on becoming a supporting member or vendor can be found on the sub forum; Site Help and Suggestions; thread - Supporting Members and Vendors.

Author Topic: No Boost after 5 Miles of driving  (Read 2952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline elff

  • Premium Member
  • General Manager
  • *
  • Posts: 11225
  • Karma: +26/-58
  • Location: Keebler Tree House
    • Ryuk
Re: No Boost after 5 Miles of driving
« Reply #25 on: February 04, 2019, 10:02:41 PM »
Did you try a different MAF to see if it's the MAF vs the wiring?

Offline DeepBlueGXP

  • KappaPerformance Site Owner
  • Administrator
  • Shop Foreman
  • *
  • Posts: 9172
  • Karma: +12/-6
  • Location: Southern Maryland
  • Displaced Buffalo Bills Fan
    • Kappa Performance Forum
Re: No Boost after 5 Miles of driving
« Reply #26 on: February 04, 2019, 10:16:50 PM »
He used my MAF sensor and got the same error.

Offline Kelu

  • Premium Member
  • Shop Foreman
  • *
  • Posts: 6192
  • Karma: +8/-28
  • Location: Romania, Europe
Re: No Boost after 5 Miles of driving
« Reply #27 on: February 05, 2019, 05:38:40 AM »
I would investigate the wiring and any leak of air or vacuum.
Dragula  ;) Opel GT  from Romania
Arabas: take fotos, videos and keep all girls locked inside the house. Kelu's charm is irresistible !!!!

Offline Darius_tm

  • Apprentice/Gofer
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
  • Location: Romania
Re: No Boost after 5 Miles of driving
« Reply #28 on: February 08, 2019, 02:50:26 AM »
I have the same problem. If I disconnect the MAF, the car runs almost normal (80-85 kPa instead of 110kpa). Next step will be a boost leak test, because under hard accelerations I am almost sure that I hear a pressure leak. Greatly appreciated the help from Kelu in the troubleshooting process.

Offline Sol Asylum

  • Premium Member
  • General Manager
  • *
  • Posts: 10085
  • Karma: +39/-66
  • Location: Tolono Illinois
  • THAT'S MISTER KAPPA ASSYLUM TO YOU!
Re: No Boost after 5 Miles of driving
« Reply #29 on: February 08, 2019, 12:07:08 PM »
Wait we now have two Romanian forum member?
2007 Aggressive GXP

Offline elff

  • Premium Member
  • General Manager
  • *
  • Posts: 11225
  • Karma: +26/-58
  • Location: Keebler Tree House
    • Ryuk
Re: No Boost after 5 Miles of driving
« Reply #30 on: February 09, 2019, 07:35:08 PM »
I thought Kelu was Hungarian and was a part time celebrity on Counting Cars?
:lol:



Offline Kelu

  • Premium Member
  • Shop Foreman
  • *
  • Posts: 6192
  • Karma: +8/-28
  • Location: Romania, Europe
Re: No Boost after 5 Miles of driving
« Reply #31 on: February 12, 2019, 03:13:55 AM »
Wait we now have two Romanian forum member?
Yeap, but this time he found his own way here and only after he found me ... so you can't blame me this time  :lol:

I thought Kelu was Hungarian and was a part time celebrity on Counting Cars?
Well, from time to time I have to change the role to continue making money  :D
Dragula  ;) Opel GT  from Romania
Arabas: take fotos, videos and keep all girls locked inside the house. Kelu's charm is irresistible !!!!

Offline Sol Asylum

  • Premium Member
  • General Manager
  • *
  • Posts: 10085
  • Karma: +39/-66
  • Location: Tolono Illinois
  • THAT'S MISTER KAPPA ASSYLUM TO YOU!
Re: No Boost after 5 Miles of driving
« Reply #32 on: February 12, 2019, 12:06:58 PM »
It's all good, the Romanians I have met because of this forum are all cool.  Can't wait to go back for a visit.
2007 Aggressive GXP

 

Powered by EzPortal