Welcome Guest!!!

Thank you for visiting the GM Kappa Performance Forum. This forum is the only performance oriented forum for all GM Kappa Platform Enthusiasts.  We hope you will join and share your experiences.  Becoming a member is FREE! If you want to advertise on this forum, email KappaPerformance at yahoo.com.


Registration required to view the forum attachments. Below is a sample of the current top 25 topics.
Supporting Membership has many advantages.


More information on becoming a supporting member or vendor can be found on the sub forum; Site Help and Suggestions; thread - Supporting Members and Vendors.

Author Topic: Having issues with the search function  (Read 590 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Riverrat

  • Apprentice/Gofer
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
  • Location: Asheville, NC
Having issues with the search function
« on: August 15, 2023, 05:19:25 PM »
This forum format is a little different than I'm used to. Is there an advanced search button I'm missing? Also. how do I search  "Yaw"?

Offline TomatoSoup

  • Premium Member
  • Gearhead
  • *
  • Posts: 3360
  • Karma: +19/-13
  • Location: Gaithersburg, MD
Re: Having issues with the search function
« Reply #1 on: August 16, 2023, 09:35:21 AM »
Hmm.  The Search field on the site doesn't seem to be working.  As an alternative, go to google and type:

<your search word(s)> site:www.kappaperformance.com

Unfortunately, nothing comes up for "yaw" even then:

[ Guests cannot view attachments ]
"That is my theory, it is mine, and belongs to me and I own it, and what it is too." (Monty Python)

Offline Sly Bob

  • Administrators
  • Shop Foreman
  • *
  • Posts: 8012
  • Karma: +19/-10
  • Location: Welland, Ontario, Canada
  • My new grandson
    • Kappa Performance Forum
Re: Having issues with the search function
« Reply #2 on: August 16, 2023, 10:35:05 AM »
I'd agree with Mark, searching the site through Google is the best approach.
Just trying to do my part...

Mods: Lose the chicklets, VentureShield, Dual horns, AfterShock spoiler, Weathershield cover, Lil Chromies, Red calipers with black Solstice stickers, Opel GT antenna and Solo GXP-RCD exhaust with a Solo hi-flow cat!

Offline DeepBlueGXP

  • KappaPerformance Site Owner
  • Administrator
  • Shop Foreman
  • *
  • Posts: 9218
  • Karma: +12/-6
  • Location: Southern Maryland
  • Displaced Buffalo Bills Fan
    • Kappa Performance Forum
Re: Having issues with the search function
« Reply #3 on: August 19, 2023, 09:28:06 AM »
If it didn't find it, there was nothing mentioned with the posts for "yaw"  I search "code" and it works.

Offline Sol Asylum

  • Premium Member
  • General Manager
  • *
  • Posts: 10335
  • Karma: +40/-66
  • Location: Tolono Illinois
  • THAT'S MISTER KAPPA ASSYLUM TO YOU!
Re: Having issues with the search function
« Reply #4 on: August 19, 2023, 01:29:02 PM »
Shouldn't a search for yaw at least find this thread?
2007 Aggressive GXP

Offline DeepBlueGXP

  • KappaPerformance Site Owner
  • Administrator
  • Shop Foreman
  • *
  • Posts: 9218
  • Karma: +12/-6
  • Location: Southern Maryland
  • Displaced Buffalo Bills Fan
    • Kappa Performance Forum
Re: Having issues with the search function
« Reply #5 on: August 19, 2023, 06:11:17 PM »
Shouldn't a search for yaw at least find this thread?
hmmm :lol:

Offline DeepBlueGXP

  • KappaPerformance Site Owner
  • Administrator
  • Shop Foreman
  • *
  • Posts: 9218
  • Karma: +12/-6
  • Location: Southern Maryland
  • Displaced Buffalo Bills Fan
    • Kappa Performance Forum
Re: Having issues with the search function
« Reply #6 on: August 20, 2023, 05:40:36 PM »
Checking the setting on the forum, it's supposed to cache index the posts.  Hostgator changed their login process and I can't get into the cPanel to verify the settings.  I'll need to call next week

Offline DeepBlueGXP

  • KappaPerformance Site Owner
  • Administrator
  • Shop Foreman
  • *
  • Posts: 9218
  • Karma: +12/-6
  • Location: Southern Maryland
  • Displaced Buffalo Bills Fan
    • Kappa Performance Forum
Re: Having issues with the search function
« Reply #7 on: August 20, 2023, 05:42:02 PM »
strange that I search "setting" and my previous post comes up.  perhaps the search function needs a minimum of characters to run and 3 isn't it

 

Powered by EzPortal